Barok Bende

ROUNDABOUT

ROUNDABOUT IN DE TUINEN VAN LANDGOED ZONNEBEEK

Op 17 juli gaat de Barok Bende op reis in de tuinen van Landgoed Zonnebeek. De voorstelling ROUNDABOUT neemt je mee via een rotonde langs vier verschillende barokensembles. De Barok Bende is een jong ensemble dat muziek speelt op de manier, zoals Bach en Mozart het ook zouden hebben gedaan. Ze zoeken de clash tussen barokmuziek en de hedendaagse tijd graag op, zodat er nieuwe spannende voorstellingen ontstaan. Het verhaal van ROUNDABOUT is via QR codes op je mobiel te volgen, dus vergeet deze niet mee te nemen!

Tussen 14.00 en 16.00 komt er vier maal een tijdslot vrij voor de voorstelling. Je kunt via de ticketshop een tijdslot reserveren, waarmee je de hele voorstelling van twee uur kunt bezoeken. De voorstellingen beginnen om: 14.00 uur, 14.30 uur, 15.00 uur en 15.30 uur.

Kaarten kosten 5 euro p.p. voor volwassen en jongeren t/m 18 jaar zijn gratis. Per tijdslot zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar en de kaarten zijn ook alleen van te voren te reserveren. Dus koop snel je kaartje!                  

Vanzelfsprekend houden we ons aan alle coronamaatregelen, dus vaste zitplekken en de 1,5 meter regel.

Voor meer informatie stuur een mail naar hetkamerkollektief@gmail.com .

Voor dit project heeft Fonds voor Podiumkunsten ons heel erg geholpen met Balkonscenes.